Ett riktigt bra hunddagis

Varmt välkomna tillbaka hit till bloggen! Här så skrivs det ju för det mesta om saker och ting som har med just larm och säkerhet att göra, men då många av er har undrat nu under den senaste tiden hur jag som hundägare gör under dagen när jag har larmat på och måste lämna hunden under dagen, så är det precis det som jag hade tänkt att jag skulle ta och passa på att skriva om här idag.

Jag vänder mig ju nämligen till ett hunddagis samt ett hundpensionat, och då jag befinner mig i Hässleholm så vänder jag mig till ett sådant vid namn Kålaberga Hundpensionat som även vänder sig till er i exempelvis Kristianstad och givetvis Östra Göinge då bland annat. Eftersom att jag numera råkar veta att det ändå är så pass många av er läsare som faktiskt befinner er här omkring samt är hundägare precis som jag så tänkte jag att det här inlägget skulle kunna komma till någon form av nytta för en del av er, då jag verkligen tycker att Kålaberga Hundpensionat är ett fantastiskt mycket bättre alternativ än att lämna hunden hemma. Personligen så tycker jag verkligen att Kålaberga Hundpensionat är oerhört kunniga och engagerade i det som de sysslar med och de har verkligen koll på hundar och hundbeteende. Det var i varje fall någonting som jag själv kunde känna av första gången jag var där och jag kunde direkt känna mig väldigt trygg dessutom. I vilket fall som helst så tycker jag utan tvekan att ni som också nu är hundägare ska ta och kika lite närmare på Kålaberga Hundpensionat och vad de kan göra för just dig och din hund. Jag vet att det finns begränsade platser, men det bästa sättet är nog ändå att helt enkelt ta och kontakta dem direkt för att få reda på vad som gäller!